Ionuț Stroe critică programul lui Ciolacu: 'Un eșec mediatic'

Publicat: 2024-10-21 21:33

Pe scurt

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a declarat că programul prezidențiabil al lui Marcel Ciolacu este un eșec din punct de vedere mediatic, având mai puțină vizibilitate decât declarațiile lui Sorin Grindeanu despre autostrăzi. Stroe a criticat lipsa de viziune a programului și a subliniat că multe măsuri sunt doar promisiuni neîndeplinite ale PSD.

Brief

Ionuț Stroe criticized Marcel Ciolacu's presidential program as a media failure, stating it received less visibility than Sorin Grindeanu's statements on highways. He pointed out the program's lack of vision and emphasized that many measures are unfulfilled promises of the PSD.

Ionuț Stroe critică programul lui Ciolacu: 'Un eșec mediatic'

Sursa foto: stiripesurse.ro

Evaluarea lui Stroe asupra programului lui Ciolacu

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a evaluat lansarea programului prezidențiabil al lui Marcel Ciolacu ca fiind un „eșec” din punct de vedere mediatic. Într-o intervenție la emisiunea România Politică de la Prima News, Stroe a subliniat că declarațiile lui Sorin Grindeanu privind autostrăzile au avut o vizibilitate mult mai mare decât propunerile lui Ciolacu.

Stroe a evidențiat lipsa de „elemente de viziune” în programul prezentat de liderul PSD. „Propunerile și măsurile sunt în mare parte copiate, unele deja implementate. Acest program pare mai degrabă un mecanism de guvernare decât o viziune prezidențială”, a declarat el.

Purtătorul de cuvânt a adăugat că multe dintre măsurile incluse în program sunt, de fapt, idei deja implementate de liberali, iar altele reprezintă promisiuni vechi, blocate de PSD în propriile sale guvernări. „Nu știu dacă această înșiruire de promisiuni poate fi considerată un program prezidențial”, a concluzionat Stroe, subliniind astfel că așteptările de la un program de acest tip nu sunt îndeplinite.

Critica lui Stroe nu doar că evidențiază insuficiențele programului lui Ciolacu, ci și nevoia urgentă de o viziune clară și coerentă în fața alegerilor viitoare, un apel la responsabilitate pentru cei care aspiră să conducă țara.