Gigi Becali amenință cu amenzi după victoria FCSB în derby-ul cu Dinamo

Publicat: 2024-10-21 09:51

Pe scurt

După victoria FCSB împotriva lui Dinamo, Gigi Becali amenință jucătorii cu amenzi pentru indisciplină, subliniind necesitatea de a respecta disciplina în echipă. Antrenorul Elias Charalambous a confirmat că echipa nu va sărbători, având în vedere meciul următor din Europa League. FCSB continuă să demonstreze performanțe solide în Superligă.

Brief

Following FCSB's victory against Dinamo, Gigi Becali threatens players with fines for indiscipline, emphasizing the need for discipline in the team. Coach Elias Charalambous confirmed the team will not celebrate, focusing on the upcoming Europa League match. FCSB continues to show strong performances in the Superliga.

Gigi Becali amenință cu amenzi după victoria FCSB în derby-ul cu Dinamo

Sursa foto: evz.ro

Becali impune strictețe în echipă după derby

Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, a anunțat că va impune amenzi jucătorilor săi pentru indisciplină, în urma unei victorii recente în derby-ul cu Dinamo, scor 2-0. Becali a subliniat importanța disciplinei în echipă, citându-l pe antrenorul Pep Guardiola cu privire la necesitatea ca fiecare jucător să aibă responsabilitate atât în atac, cât și în apărare.

„Trebuie amenzi, amenzi! Așa le-am spus: «Bă, amenzi!». Olaru a primit prea multe cartonașe galbene, dar știu că nu ai ce să-i faci. El nu conștientizează ce face. Dar alții, precum Tavi și George, trebuie să își facă treaba mai bine. Dacă m-aș duce eu la echipă, lucrurile s-ar schimba, deoarece eu bat cu pumnul în masă!”, a declarat Becali la Digi Sport.

Referitor la înlocuirea lui Octavian Popescu în minutul 88, Becali a explicat că a fost o decizie tactică, având în vedere că jucătorul nu a mai contribuit la fazele defensive. „Dacă a greșit și nu mai ținea de minge, era normal să-l schimb”, a adăugat acesta.

Becali a subliniat și performanța echipei Dinamo, recunoscând că au jucat cu dăruire, dar FCSB a reușit să controleze meciul. „Dinamo a fost foarte luptătoare, dar nu le-am permis să joace. La nivelul acesta, trebuie să ai jucători valoroși, iar noi demonstrăm că avem”, a concluzionat el.

Antrenorul FCSB, Elias Charalambous, a declarat că echipa nu are timp să sărbătorească victoria, deoarece se pregătește intens pentru meciul din Europa League cu Glasgow Rangers. „Nu ne gândim la altceva decât la următorul meci. Trebuie să ne recuperăm și să ne concentrăm pentru a fi pregătiți”, a spus Charalambous.

Victoria cu Dinamo a fost marcată de golurile lui Daniel Bîrligea și Alexandru Musi, iar FCSB rămâne neînvinsă în ultimele șase etape ale campionatului, consolidându-și astfel poziția în Superligă.